‘Een verfspeciaalzaak is duur’


Tenslotte nog even een misverstand uit de wereld helpen, zijn wij duurder dan de doe het zelf zaken? . Bezoek onze winkel en ervaar het tegendeel. Wij leveren verf en behang in iedere prijsklasse. Dus ook voor uw zoon of dochter die gaat studeren hebben wij mooie behangsoorten voor een leuke prijs en muurverf die wél goed dekt maar toch zeer voordelig is. Als u dan toch bij ons bent, kijk rustig de behangboeken door om een leuk behang uit te zoeken, wij hebben bijvoorbeeld ook fotobehang, of u leent de behangboeken om rustig thuis een behang uit te zoeken met de meest exclusieve behangsoorten voor een metamorfose van uw woonkamer. Overigens kiezen de meeste klanten voor de betere lakken en muurverven uit ons assortiment. Ze weten dat ze hiermee uiteindelijk voordeliger uit zijn.

Gegarandeerde kwaliteit


Voor de iets hogere prijs krijgt u een immers een langdurige en duurzamere bescherming.

Wij garanderen de kwaliteit van alle producten die wij leveren. Om dat te kunnen doen kopen wij alle verf en behang via de officiële kanalen. Geen oude restpartijen of inferieure producten uit het buitenland. U koopt bij ons producten met een recente productiedatum en met 100% productgarantie van de fabrikant. Daarom kunnen wij u ook de belofte doen: niet goed, geld terug.

WIJ WETEN ALLES VAN

A-merk muurverf en lak


Bij Konings vindt u alle grote verfmerken zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol, Histor One en Flexa Pure. Vanzelfsprekend hebben wij van al deze merken ook de officiële kleurmengsystemen in huis. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste kleur. En ook voor het kiezen van uw favoriete kleuren bent u bij Konings aan het juiste adres.

Wij hebben van honderden kleuren prachtige stalen in huis; de meeste op A4 formaat. U leent ze bij ons zodat u thuis in alle rust met het juiste licht en sfeer uw keuze kunt bepalen.


Daarom kiest u voor Konings Verf en Behang!

WIJ ZIJN OPGEGROEID IN VERF, WIJ ADVISEREN UIT KENNIS EN ERVARING