WIJ GEVEN U

Advies op maat


Schilderen en behangen; het zijn geen klussen die u iedere dag doet. Gelukkig staat u er niet alleen voor.
Bij Konings verf en behang helpen wij u graag op weg. Goed gereedschap is het halve werk. Dat klopt. En dat geldt ook voor de juiste materialen. Graag adviseren wij u in onze winkel over hoe u de verf- of behangklus het beste kunt aanpakken. Onze mensen hebben tientallen jaren ervaring en delen deze kennis graag met u.

EN WIJ GEVEN U

Deskundig advies


In sommige winkels die ook verf in het assortiment hebben krijg je ‘deskundig’ advies van iemand die twee dagen op cursus is geweest. Wij bedoelen met deskundigheid toch echt iets anders. De Konings-mensen hebben zonder uitzondering zeer veel kennis en ervaring op het gebied van verf en behang. Want een betrouwbaar advies is toch wel het minste dat u mag verwachten bij een echte SPECIAALZAAK. Het moet raar lopen als wij niet het juiste antwoord op uw vraag hebben. Toch een prettige gedachte dat u bij ons de winkel verlaat met de juiste producten en nuttige tips voor de verwerking.


Circa 100 jaar
succesvol met advies, service en… scherpe prijzen!


WAT ANDERE OVER ONS VERTELLEN

Bij het begin van ons gesprek komt het onderwerp snel op de buitentemperatuur. En het is deze dag in augustus ook ontzettend warm. “Het weer zorgt ervoor dat we extra voorzichtig zijn met onze producten”, vertelt Hans Konings, de eigenaar. “We zorgen er voor dat de verf het deksel van de emmer niet raakt: met deze temperaturen krijg je dan schilfers in de verf!” Het tekent het vakmanschap van Konings en zijn jonge team.

Het bedrijf van Konings is al ruim een eeuw een begrip in Helmond en omstreken. En écht vreemd is dat niet: het assortiment verf, behang en accessoires is onovertroffen. Op de behang-afdeling zie je rekken vol met stalenboeken – met daarin duizenden verschillende behangsoorten.
Van eenvoudig dessin tot bekende merken als Flamant en Armani Home. Van die enorme collectie liggen 300 stijlen op voorraad. “Behang moet je in het echt zien en vóelen!”, aldus Hans. “En dat kan op internet niet. En nu we het daar toch over hebben: vaak wordt gezegd dat kopen via internet goedkoper is. Zeker die mensen nodig ik graag uit in mijn winkel.
Ik laat je graag ervaren dat wij prima meekunnen met die prijzen, terwijl we je ook nog perfect kunnen adviseren.”

Het grootste gedeelte van de winkel wordt echter ingekomen door een enorme collectie verven, latex, beitsen, lakken en industrieverven. “Daarin onderscheiden we ons écht van de bouwmarkt of actiewinkels”, aldus Hans. “Alles wat je hier ziet zijn producten van topkwaliteit. Daarom zijn wij ook een belangrijke partner voor professionele schilders en onderhoudsbedrijven. De reden daarvoor is helder: We hebben een duidelijke keuze gemaakt voor producten met meerwaarde. Dat merk je in alles: het werkt fijner, het eindresultaat wordt beter, het schilderwerk gaat langer mee en daarmee is het uiteindelijk de meest economische keuze.”

“Waarin wij ons echt onderscheiden is de productkennis van onze mensen!”, vertelt Konings. “Zonder een goed advies is het moeilijk om de juiste keuze te maken. Daarom kun je met al je vragen bij ons terecht. Iedere klus is uniek en anders. Wij vinden het geweldig om je te helpen. Dus ben je van plan om te gaan schilderen, verven, texen of lakken? Kom dan zeker eens bij ons langs op de Engelseweg in Helmond.
We helpen je graag!”