‘Orac Decor® ’


Een kroonlijst vormt een esthetische overgang tussen muur en plafond, verbergt barsten en oneffenheden, en creëert extra dynamiek in het interieur. De veelheid aan stijlen en afwerkingen is bovendien ongezien: van strak over hedendaags tot geornamenteerd, klassiek of big to impress. Tel daar nog eens de knowhow en ervaring van Orac Decor® bij op, en je weet dat het resultaat om in te lijsten zal zijn.

Makkelijke installatie


Onze lijsten, die gemaakt worden uit lichte, sterke en duurzame kunststof, zijn heel gemakkelijk te installeren. De geïntegreerde lijmgroeven garanderen vlotte lijmaanbrenging en je krijgt installatiegarantie wanneer je werkt met onze DecoFix-lijmen..

Onze lijsten, die gemaakt worden uit lichte, sterke en duurzame kunststof, zijn heel gemakkelijk te installeren. De geïntegreerde lijmgroeven garanderen vlotte lijmaanbrenging en je krijgt installatiegarantie wanneer je werkt met onze DecoFix-lijmen.

KROONLIJSTEN

Een kroonlijst maakt de ruimte af


Orac Decor

CREATIVITEIT ZONDER GRENZEN


Decoratie hoe en waar je ze wil. Met ogenschijnlijke eenvoud en technisch vernuft.De nieuwe MODERN-collectie biedt grenzeloze mogelijkheden voor je interieur.

Orac Decor